Elérhetőségek: 
3517 Miskolc-Lillafüred, Szeleta u.9.
Telefon: 00-36-46/ 377-956
Mobil: 20/362-64-95
Tulajdonos: Csapkó Gáborné
E-mail: csapkogaborne@gmail.com
Webcim:
www.menet.hu/3fenyovendeghaz
www.3fenyo.hu
3 Fenyő Vendégház

Megközelíthetőség

A Vendégház Miskolc és Eger felől is könnyen, télen is jól járható csodálatos hegyek-völgyek között vezető szerpentinen közelíthető meg.

Miskolcról helyi járatú autóbusz, illetve a gyermekek és felnőttek számára egyaránt kellemes, hangulatos utazást biztosító erdei kisvasút is közlekedik.
A miskolci vasútállomásról a Tiszai pályaudvartól az 1-es villamossal a végállomásig kell elmenni, ott az 5-ös, vagy a 15-ös buszra kell átszállni, mellyel Alsó Hámorig kell utazni, a Molnár Csárdánál kell leszállni.

Nagyobb térképre váltás

Vendégház bemutatása

A 3Fenyő Vendégház csodálatos környezetben a Bükk hegység keleti részén, Lillafüred központjától,- a Hámori tótól alig 800 méterre található. A kellemes pihenés, kikapcsolódás mellett a kristálytiszta hegyilevegő, a közelben lévő István Cseppkőbarlang levegője az aszmatikus betegségben szenvedőknek nyújt gyógyulást.
A Vendégházban 3 db 2 ágyas szoba található, melyből egy pótágyazható. Minden szobában van TV. Ingyenes Wifi használati lehetőség.

A vendégek részére főzésre, sütésre is alkalmas, jól felszerelt konyha áll rendelkezésre.
A szobákhoz zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba, illetve külön WC tartozik.

A vendégházhoz hangulatos kert is tartozik, ahol jó idő esetén a vendégek szabadtűzön is elkészíthetik kedvenc ételeiket, grillezhetnek, bográcsozhatnak, vagy szalonnát süthetnek.

A vendégház ablakaiból szemet-gyönyörködtető a kilátás a környező domboldalak sűrű erdő borította lankáira, illetve a híres Molnár sziklára.

© 2002 - 2015 Minden jog fenntartva! Me-NET Kft. Miskolc
A weboldalak tartalmának, képeinek másodközlése, felhasználása csak a tulajdonos írásos engedélyével lehetséges.